Debbie Rochon, Punk rock queen

Wat een ontzettend bijzondere verrassing hebben we voor jullie in petto. Een Cult-icoon van de horror, actrice Debbie Rochon komt naar het BUT Film Festival!  We zijn vereerd en verheugd dat deze 'Scream Queen of the Decade' aanwezig zal zijn. Met zekerheid het BUT Film Festival 2013 zal een hele bijzondere gebeurtenis worden.

Rochon is een geprezen Canadese Indie actrice die in meer dan 200 voornamelijk horror films speelde.  Ze is waarschijnlijk het best bekend voor haar werk voor Troma Entertainment met titels als The Troma System, Tromeo & Juliet, Terror Filmer, Citizen Toxie & The Toxic Avenger IV. Een van haar best ontvangen films is waarschijnlijk wel se Italiaanse film 'Colour from the Dark', een op H.P. Lovecraft gebaseerde film waarin zij een bezeten echtgenote van een boer in het oorlogsjaar 1943 speelt..

Met de speelfilm 'Model Hunger' maakte Rochon dit jaar haar regie-debut. Ze voelt zich aangetrokken tot zowel de absurdistische comedy als meer dramatische 'horrifying horror' rollen.

Haar werk is over de jaren veel geprezen, Debbie werd in 2004 opgenomen in de 'B-movie Hall of Fame' en het befaamde Draculina Magazine gaf haar in 2003 de ere titel 'Scream Queen of the Decade'.

Uiteraard zullen wij werken van mevrouw Rochon vertonen, daarover volgt spoedig gedetailleerde informatie.

Het is verzekerd met dit icoon van het horrorgenre aanwezig zullen we een bijzonder Film Festival beleven.

Become a Friend of BUTFF

BUTFF pakketje

If you'd like to support us, you could consider donating a small amount, it would be most welcome.
You would get some unique BUTFF gadgets in return.

Check here for possibilities