Dad made Dirty Movies

film
Regisseur: 
Jaar: 
2012

Jordan Todorov

Persoon, tekst Nederlands

Orgy of the Dead

John en zijn vriendin Shirley zijn op zoek naar een begraafplaats om John te inspireren voor het schrijven van zijn volgende horrorverhaa

Contemporary Porn

Wereld première Documentary Contemporary Porn.

‘Alles wat u altijd wilde weten over porno, maar niet durfde te vragen’.

Wereld première vertoning van  Documentaire ‘Contemporary Porn’

Deze fraaie documentaire is een genot voor elke cultfilmliefhebber en neemt je terug naar de vroege jaren 60. De preutse fifties dreunden nog aardig door in Hollywood, en toch waagde de Bulgaarse immigrant Apostolof zich aan een vrijwel nieuw genre dat moraalridders deed sidderen: sexploitation.

Blote borsten waren nog strafbaar, mensen raakten in shock en het schudden met billen op het witte doek werd gezien als een federaal misdrijf in het Amerika van toen.

En dat is wellicht precies wat Apostolof voor ogen had met de film ‘Orgy of the dead’ toen hij ging samenwerken met die andere schandaalfilmer uit die tijd: Ed Wood.

"Orgy" had ongeveer 20 pagina's van het script, een begraafplaats met piepschuim grafstenen en vooral "geen ideeën” zoals de betrokkenen zich herinneren over de hilarische totstandkoming van dit onschuldige misbaksel.

Zie elders in het schema voor Orgy of the dead

Dad made Dirty Movies, 58 min, Duitsland/Hongarije, Engels gesproken, geen subs, dir Jordan Todorov    Become a Friend of BUTFF

BUTFF pakketje

If you'd like to support us, you could consider donating a small amount, it would be most welcome.
You would get some unique BUTFF gadgets in return.

Check here for possibilities