Tijdens het BUT Film Festival zal de laatste film van Albert Pyun genaamd Road to Hell te zien zijn. Road to Hell kun je omschrijven als een werk van liefde. Pyun is in 2008 al begonnen met deze film en zelfs op het moment van schrijven is hij nog aan het finetunen. Dit bewijst des te meer de inzet en het karakter van deze unieke filmmaker die zijn eigen gang gaat!

Road to Hell kun je omschrijven als een vervolg of misschien zelfs beter een ode aan Streets of Fire uit 1984. Albert is een groot van deze film en heeft menig discussie met Cynthia (Curnan) gehad over het einde van deze film. Albert vond het een romantisch einde waarbij Cynthia het een tragisch einde vond. Een toevallige ontmoeting met Michael Pare heeft Road to Hell tot gevolg gehad. Pare had al lang de intentie om eens met Pyun samen te werken en om dat te doen in een film die een ode en vervolg is op een favoriet van beiden is de uitgelezen kans. 

Pare neemt de rol van Cody weer op zich en gaat op zoek naar verlossing. Hij zit vast in een wereld waarbij er twee paden mogelijk zijn. Het ene pad gaat richting verdoemenis en het andere pad naar verlossing. Zijn verlossing is te vinden in de vorm van zijn jeugdliefde en haar dochter. Ellen, de dochter van Cody gespeeld door Roxy Gunn haat haar echte vader en wil hem niet zien. Het lot leidt ze echter toch tot elkaar waarbij Cody weet welk pad er voor hem klaar ligt. 

   

Become a Friend of BUTFF

BUTFF pakketje

If you'd like to support us, you could consider donating a small amount, it would be most welcome.
You would get some unique BUTFF gadgets in return.

Check here for possibilities